• OBIAD: dowolna zupa, dowolne mięso serwowane na talerzach, surówka lub sałatka serwowana na talerzach, dowolny dodatek ( ziemniaki , frytki , dufinki , kluska śląska , itp.),
  • DANIA GORĄCE: dwa gorące dania wg karty dań;
  • ZIMNA PŁYTA: zestaw mięs pieczystych, szynek, wędlin w auszpiku, kiełbasa swojska; sałatki do zimnej płyty: dwa rodzaje; przystawki do zimnej płyty: marynowane pieczarki, ogórki, papryka, galaretki drobiowe i wieprzowe, śledzie w różnych wersjach, ryba na zimno , świeże warzywa sezonowe;
  • OWOCE: co najmniej trzy rodzaje (w zależności od pory roku);
  • ZIMNE NAPOJE: pepsi, woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje Fantic w butelkach szklanych, soki Caprio, woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą – podawane w dzbankach, (istnieje możliwość wymiany na dowolne napoje w butelkach szklanych i pet za dodatkową dopłatą);
  • KAWA I HERBATA W FORMIE BARKU KAWOWEGO