KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:
- OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
- ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, zestaw trzech wędlin na półmiskach, kiełbasa swojska, smalczyk swojski, zestaw śledzi, ryba na zimno w sosach firmowych, deski serów, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
- ZIMNE NAPOJE
- KAWA I HERBATA
CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 70 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ