KLIENT WYBIERA Z KARTY DAŃ DOWOLNĄ KONFIGURACJĘ POTRAW WEDŁUG SCHEMATU:

  • OBIAD: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • DANIA GORĄCE: jedno spośród 24 dań podanych na pierwszej stronie karty dań, dowolny dodatek ( ziemniaki, frytki, dufinki, kluska śląska, ryż itp.), surówka;
  • ZIMNA PŁYTA: mięsa pieczyste, zestaw trzech wędlin na półmiskach, kiełbasa swojska, smalczyk swojski, zestaw śledzi, ryba na zimno w sosach firmowych, deski serów, tymbaliki drobiowe, zestaw kanapek bankietowych, zestaw dwuch sałatek do zimnej płyty;
  • ZIMNE NAPOJE
  • KAWA I HERBATA

CENA Z PEŁNĄ OBSŁUGĄ OD 70 zł W ZALEŻNOŚCI OD WYBRANYCH DAŃ